<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1019277341541200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Onnistuneen markkinoinnin rooli korostuu digitalisoituvassa markkinassa

Autamme yritystäsi markkinoimaan entistä tuloksellisemmin ja tehokkaammin digitalisoituvassa liiketoimintaympäristöstä.

Ota yhteyttä

Digitaalinen markkinatutkimus ja strategiat

Digitalisaatio on muuttanut liiketoiminta- ja markkinointiympäristöjä ainutlaatuisella tavalla. Digitaalinen markkinatutkimus on tehokas ja nopea tapa luoda kokonaiskuva toimialasi trendeistä ja kohderyhmäsi käyttäytymisestä. Saat myös tietää oman yrityksesi digitaalisen markkinaosuuden: objektiivisesti, digitaalisesta jalanjäljestä saatavaan dataan perustuen.

Arvioimme yrityksesi nykyistä tapaa markkinoida ja kasvattaa kilpailukykyä, sekä autamme löytämään uusia, kustannustehokkaita tapoja asiakaskuntasi kohtaamiseen. Myynti- ja markkinointistrategioiden luominen kanssamme on aina sidottu tuloksellisuuden kasvuun: pystymme mallintamaan mitä tulevat markkinointi-investointisi tuottavat.

Pyydä lisätietoja

Digitaalinen-markkinatutkimus-Mediakolmio.jpg
Brändi-identiteetti-Mediakolmio.jpg

Brändi ja identiteetti

Rakennamme brändejä kotimaan lisäksi kansainvälisesti toimiville yrityksille. Osaamme arvioida brändipääoman merkityksen eri toimialoilla ja kykenemme luomaan liiketoiminnallesi erottuvan identiteetin, jonka arvon voimme mitata.

Tunnistamme miten alaa koskevat muutokset vaikuttavat brändisi, tuote- tai palveluvalikoimasi sekä asiakkaittesi kohtaamispisteisiin. Pidämme huolen, että brändisi vahvistaa yrityksesi strategiaa kokonaisvaltaisesti.

Tulkitsemme digitaalisia jalanjälkiä, jotta pystymme optimoimaan asiakkaamme markkinoinnin vaikuttavuuden.

Ota yhteyttä

Verkkopalvelut-digitaalinen-näkyvyys-Mediakolmio.jpg

Myynti- ja markkinointiympäristöt

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia markkinointi- ja myyntiympäristöjä. Tarjoamiamme digitaalisen läsnäolon toteutuksia ovat esimerkiksi verkkopalvelut, monikanavaisen asiakkuusmarkkinoinnin alustat, verkkokaupat sekä muut sähköisen liiketoiminnan ratkaisut.

Laadimme kanssasi ympäristön, jonka avulla asiakkaittesi palvelukokemus on selkeä kokonaisuus ja vastaa ostamisen eri harkintavaiheiden tarpeisiin.

Markkinoinnin automaatio

Toimivaa digitaalista markkinointi ympäristöä voi tehostaa muun muassa hyödyntämällä markkinoinnin automaatiota. Tarjoamme automaation käyttöön ottoon eri tasoisia ratkaisuja, sähköpostien automatisoinnista koko markkinointiympäristön tuloksellisuuden HubSpotin avulla. Meiltä saat neuvoja ja apua myös nykyisten työkalujen tehokkaampaan hyödyntämiseen.

 

Mainonta ja sisällöt

Konseptoimme, käsikirjoitamme ja toteutamme markkinointiviestintää kaikkiin kanaviin. Tuotamme sisältöjä brändirakennukseen, taktiseen mainontaan sekä asiakkuusmarkkinointiin. Tuemme myös asiakkaittemme omaa yritysviestintää ja läsnäoloa yhteisöpalveluissa – halutessasi huolehdimme yhteisöpalvelustrategiasi kokonaistoteutuksesta.

Tarjoamme myös kaikki video,- kuva- ja äänituotannon ratkaisut talomme sisällä, kattavalla AV-kalustollamme toteutettuna.

Sisallontuotanto-konseptointi-Mediakolmio.jpg
Mediasuunnittelu-kampanja-optimointi-Mediakolmio.jpg

Mediasuunnittelu, -ostaminen ja tuoton optimointi

Teemme mediasuunnittelua ja -ostamista siten, että hankitun median tuotto on mahdollisimman korkea suhteessa annettuihin liiketoiminnallisiin tavoitteisiin. Ostamme sinulle kontaktien sijaan tuloksia.

Ohjelmallinen ostaminen

Johdamme koko mediakoria ja sen ostotapoja mitaten sen tehokkuutta markkinointi- ja myyntiprosessien tulosten kautta. Hoidamme markkinointisi tuottavuutta niin suurissa globaaleissa kanavissa kuten Google tai Facebook, ja hoidamme digitaalisen mainonnan ostamisen Suomalaisiin medioihin ohjelmallista ostamista hyödyntäen. Mittaamme ja optimoimme markkinointiasi reaaliaikaisesti sisällöittäin, kanavittain ja kohderyhmäkohtaisesti – käytämme markkinointibudjettisi vastuullisesti ja raportoimme läpinäkyvästi.

Kysy lisää

Kysy lisää palveluistamme

Tarvitsetpa sitten apua yksittäisessä projektitoteutuksessa tai kokonaisvaltaisessa markkinointisi uudistuksessa, autamme sinut tuloksellisemmalle polulle. Jätä yhteystietosi ja halutessasi lyhyt kuvaus millaista tukea kaipaat, niin otamme sinuun yhteyttä.