<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1019277341541200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Mediakolmio työpaikkana

Tarjoamme mahdollisuuksia työskennellä osana voimakkaasti kasvavaa markkinointitoimistoa Helsingin, Lappeenrannan ja Joensuun ydinkeskustoissa. Innostavat asiakasprojektit ja sinua ympäröivän tiimin strateginen osaaminen antavat sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittyä. Palvelemme noin 100 B-2-B ja B-2-C-yritystä, jotka edustavat laajasti eri toimialoja kuten matkailua, ravintolatoimintaa, teknologiateollisuutta, kuluttajakauppaa sekä eri alojen asiantuntijaorganisaatioita.

Asiakkaissamme on iso joukko valtakunnallisia yrityksiä, sekä alojensa alueellisia markkinajohtajia, kuten esimerkiksi Shell, Restel, Oma Säästöpankki, Vuokatti, goSaimaa, Lähi-Tapiola (Kaakkois-Suomi) sekä Lappeenrannan Energia.

Olemme innostava ja toisiamme tukeva työyhteisö. Asettamamme tavoitteet ovat haastavia, ja työskentely meillä vaatii kykyä sopeutua nopeasti muuttuvaan toimintaympäristöön. Vaadimme valmiutta jatkuvaan itsensä haastamiseen, mutta tarjoamme myös päivittäin mahdollisuuden uuden oppimiseen.

Vaadimme paljon – siksi myös palkitsemme onnistumisista hyvin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan. Osana kannustinjärjestelmäämme olemme investoineet startup-yrityksiin, joiden toteutuvista exiteistä jaamme vakituisen henkilöstömme kesken 15% osuuden.

Meillä jokainen voi olla myös start up menestyjä

Lue lisää

Avoin hakemus

Helsinkiin tai Lappeenrantaan.

Jätä hakemus

Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä

Olemme aina kiinnostuneita markkinointi- ja liiketoimintaympäristön tuntevista tuloksellisista tekijöistä, joilla on ymmärrystä digikentästä, tavoitteet korkealla ja jatkuva halu kehittyä. Olet kotonasi tiivistahtisessa työssä monipuolisen ja maanlaajuisen asiakaskuntamme parissa. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä avoin hakemus. Kerro osaamisestasi ja perustele, miksi meidän kannattaa valita sinut Mediakolmion tiimin vahvistukseksi.

Mediakolmiolaisena olet osana noin 50 asiantuntijan johtavaa, innovatiivista ja kasvavaa markkinointitoimistoa. Suunnittelemme ja toteutamme jatkuvasti kehittyvän alan uusimpia ratkaisuja. Kaiken tekemisemme taustalla on tuloksellisuus ja toimiminen askeleen edellä muita.

Avoin hakemus